Halsfluss

Va på vårdcentralen idag och tog halsodling, givetvis så var det halsfluss.
Känns skönt iaf att få veta det, så kan jag ju käka medecin så blir det ju snabbt bättre.
Känner mig lite bättre rent allmänt idag, har lite mera ork. Gick och la mig vid tjugo över åtta igår kväll och jag tror nog det gjorde stor nytta, även om jag sovit riktigt illa inatt igen. O när jag vaknade imorse så hade jag riktigt ont i nacken, men det har släppt iaf.

Idag kommer äntligen min fru (världens finaste) och min son hem igen efter att ha varit nere i blekinge en vecka.
Vad jag har förstått så har dom haft det bra där nere, och det är ju skönt att veta.
Det har faktiskt gått riktigt bra att vara hemma med Eddie, ja förutom nu när jag varit sjuk då. Jag har faktiskt tyckt synd om honom då, han har ju inte fått gjort någonting på eftermiddagen. Eftersom jag inte kunnat stå på benen.
Har fan ont i ryggen nu efter att ha legat ner så jävla mycket.

Nu skall jag gå och bädda rent i sängen, speciellt efter man har legat och febersvettats.


Alexandra & Isac



Jag & Alexandra

Fortfarande sjuk

Mår skit idag oxå, vaknade vi 01:40 inatt och mådde illa som fan. Givetvis så kräktes jag, men har som tur är inte mått så illa igen eler kräkts nåt mer.
Lyckades iaf samla tillräckligt med energi till att gå upp och ge eddie frukost och lämna han på dagis, men så fort jag kom hem igen så la jag mig i sängen och sov/slumrade ca tre timmar.
Har fan tänkt att lägga mig riktigt tidigt ikväll, kanske vid nio eller kanske ännu tidigare. Känns fan som huvudet ska explodera.

Imorgon så kommer Äntligen Alexandra och Isac hem igen, känns riktigt skönt. Har ju saknat dom, speciellt nu när man inte mår bra.

Nä mer än så klarar jag faktiskt inte att skriva, måste lägga mig i soffan igen, så jag har ork till att lägga Eddie efter bolibompa.

Sjuk

Usch känns fan som jag skulle vara döende idag, har:
*Ont i huvudet
*Ont i halsen
*Ont fanimej överallt
*Febrig

Mår med andra ord inte bra alls.
Kan lova att jag saknar min fru mer än nånsin just nu. Känner mig somj en liten liten pojke som bara vill ha en kram.
Men i själva verket är jag en stor stor pojke som bara vill ha en kram.

Nej usch nu måste jag lägga mig på soffan igen, hela jävla rummet snurrar.

Puss till min Alexandra Älskar och saknar dig/er 

Satans trött

Vill bara lägga mig nu, men först skall ju Eddie titta på bolibompa. Efter det blir det att lägga honom, vilket jag inte tror blir några större svårigheter idag. Han ser oxå skapligt trött ut.
Idag har det inte hänt så fruktansvärt mycket, förmiddagen var lugn.
Eftermiddagen har vi varit hos en kompis, så har eddie fått lekt med hans dotter. Under tiden satt vi och spelade lite wii, förbannat kul kan jag lova.

Fick idag veta att jag nog börjar på en svetsutbildning om ca en månad, det är tydligen fullt för tillfället. Men så fort det blir en ledig plats så skall jag in.
Fick även veta att lilla Isac har åkt på feber nere i blekinge, eventuellt har han ont i öronen med. Alexandra skulle avvakta tills imorgon, men om han verkar ha ont då så skulle hon till vårdcentral med honom.
Bara hoppas att det blir bättre tills på torsdag då hon ska åka hem, kanske inte så kul att åka tåg i ett par timmar om han inte mår bra.

Imorgon är det dags för Eddie att gå till dagis igen, det ser han fram emot kan jag lova. Skönt att han ska dit faktiskt, så han får leka av sig ordentligt.

Nej nu fan orkar jag inte sitta o skriva mer, ska nog lägga mig på soffan under bolibompa.

Ha D!!

Saknad

Saknar min fru och min son nu!

Ville bara tala om det

pissdag

Fy fan.. idag är det inget roligt.
*skitväder
*Tvättstuga
*På pisshumör

Inte ens Eddie verkar vidare pigg idag, men vi ska eventuellt träffa hans kusiner idag igen en sväng.
Fan e nästan lite halvdeppig idag utan nån ordentlig orsak, antar att det är det här jävla vädret.
Och såklart att Frugan och lillpojken är 30 mil bort.
Saknar min lilla glada Isac, saknar dock inte lilla sur Isac som skriker för minsta sak, den Isak kan stanna kvar.
Och så klart frugan, som jag sagt förr. Roligare än fröken höger =)

Nej nu skall jag fixa lunch till Eddie, kommer inte på nåt vettigt o skriva iaf.
Uppdaterar säkert senare

Dåtid, nutid & Framtid

Satt o tittade i avslutningskatalogen från 9:an, kom på att rota fram den med anledning av att det snart är dags för återträff. Det är ju tio år sedan som jag gick ut.
Återträffen skiter jag i, hade inget emot dom som jag gick i samma klass med, men jag har inte haft något att göra med dom under dessa tio år som gått. Så det känns ärligt ganska falskt att då gå dit, skaka hand le och fråga vad dom sysslat med under åren som gått. När sanningen är den att jag inte är så vidare intresserad av va dom pysslat med och efter den kvällen så skulle man antagligen inte haft med dom o göra förrens nästa återträff.

I alla fall (kände att jag kom av mig lite) när jag tittade på just den klassen jag gick i o såg hur jag själv stod där.
Är det något jag fan skäms över så är det den bilden. Hade stora jävla glasögon, av den enkla anledningen att glasögon var dyrt och vi var inte rika, så dom fick hänga med helt enkelt.
Och sen den satans jävla frisyren, fattar inte vad jag tänkte på nåt jävla paige liknande skit, såg inte klok ut helt enkelt.
Med andra ord långt ifrån den fröjd för ögonen jag är nu =)
Eller nja..... kanske inte fröjd, men ser fan bättre ut nu än då i alla fall.

Önskar ibland att man bara kunde gå om just 9:an fast även gymnasiet ibland.
Undrar om man skulle gjort saker o ting annorlunda???
Kan iaf lova att jag nog inte gått hotell & restaurang på gymnasiet, för det var fan bortkastad tid, eftersom jag inte fortsatte inom det yrket.
Men men det är ju skitsamma nu, går ju inte att ändra på. Och jag tvivlar på att jag kommer bli klar med min tidsmaskin.

Nu skall snart Eddie gå och sova, han sitter och tittar på bolibompa nu.
Sen börjar den så kallade tråk tiden, med andra ord tiden som jag bara sitter o glor för mig själv fram tills dess att jag går och lägger mig. Då ligger jag där o glor för mig själv tills jag somnar, ha fan va det lät sorgligt igentligen.
Men vad skall jag säga?? Det är tråkigt som fan att vara hemma själv, inte ens kul att spela 360, som jag mer än gärna annars gör medans frun sitter och vill titta på tv.
Aja så ligger det till, bäst att ta på Eddie sin pyjamas och inhalera med honom så kanske han inte hostar så förbannat inatt.
Bli inte förvånade om det dyker upp ett nytt inlägg kanske redan senare ikväll. Har fan massa jävla tankar i huvudet just nu, det är det värsta med att sitta ensam. Att man har tid att tänka....

Adjö mina vänner...(ifall nån nu läser alltså.

 <--- Ni ser... Fröjd för ögonen!! =)

Uppe med tuppen

Eller idag var jag fan uppe o sparkade tuppen iarslet, min kära son bestämde sig för att göra nåt slags akrobat hopp ur sängen i morse vid kvart över fem. Han slog i huvudet lite grann men det gick över snabbt, istället så skulle han ju givetvis bajsa (som varje morgon)
När han var klar hade han inget intresse av att sova mer utan ville titta på bolibompa, men till saken hör ju att bolibompa inte har börjat så dags. Så det var bara att lösa genom att hämta våran bärbara dvd in till sängen så fick han sitta o titta lite på toy story, så kunde jag slumra lite till iaf.

Eddie tyckte det var skitskoj att få baka igår, han skrattade när han fick knäcka i ägg, mäta upp socker o sen hålla i vispen. Han tyckte det var så roligt att jag fick lova att vi skulle baka något idag igen.
För övrigt vet jag inte riktigt vad det blir av dagen, har ju pratat lite halvt med min storasyster om vi skulle ta o ses nån dag i helgen. Vore ju skoj för Eddie att få leka med kusinerna lite, det är ju trots allt lite svårare när man är själv med honom. Eftersom han då inte ens har Isac att bråka med.

Nu skall jag gå o skita, sen blir det väl lite frukost.

Pappa jag vill bajsa

Dessa fyra ord blev jag väckt av idag kl. 06:05.
Kan lova att jag är skapligt trött idag, då natten har varit jobbig.

Det började med att Eddie vaknade vid 22:55 igår kväll, han kom in till mig. Men blev genast jätteledsen över att mamma inte var där, Han grät och sa "jag vill sova mamma"
Det tog lite tid, men jag kunde iaf trösta honom och få honom att somna om.
Men resten av natten har han varit bökig, han har inte varit mer ledsen, men han fick för sig att han skulle sova under mitt täcke nere vid mina ben. Så han har typ legat och kramat mina ben.
Ja och sen så skulle han ju upp vid sex.
Får hoppas att det blir bättre inatt.

Idag skall jag till en kompis en sväng, så Eddie kan få leka av sig lite med hans dotter.
Sedan ska jag och Eddie faktiskt baka, Eddie hittade min första kokbok "Musse piggs glada kokbok".
Så vi skall göra "stora stygga vargens chokladrutor", måste komma på vad vi skall fixa till mat oxå.
Till lunch tänkte jag iaf göra ugnspannkaka.

Jag uppdaterar säkert senare, om det nu är ens nån som läser

Ensam med Eddie

Idag har Alexandra tagit med sig isac ner till blekinge, där dom kommer stanna en vecka.
Så det innebär som sagt att jag är själv hemma med Eddie en vecka, får se vad vi skall hitta på.
Frågar man Eddie så ska vi äta godis iaf, av allt jag rabblade för honom så är det just det han la på minnet =)

Idag har det varit ett företag, som jag inte kommer på namnet nu., här och fixat vårat kök.
Så nu har vi nya luckor och bänkskivor, Det blev skitsnyggt.

Nu skall jag sätta mig o leka med eddie lite innan det blir dags att fixa lite mat.







 vi skulle ju äta godis =)

Snart

Nu är det knappt en vecka kvar tills dess att min fru tar Isac under armen och sätter sig på ett tåg ner till sölvesborg, där hon skall stanna i en vecka.
Själv skall jag vara hemma med Eddie, han skulle mer än gärna åka tåg med mamma, men problemet ligger i att av nån konstig anledning så vaknar jag inte när Isac vaknar och skriker på natten.
Så jag har försökt att muta eddie lite med att prata om vad vi ska göra när mamma är iväg.
Så då skall vi:
*Leka med bilar
*Leka med klossar
*Boxas
*Kanske gå och bada
*Äta godis (fult knep, men det funkar)

Så Eddie får det nog bra med bara pappa, det har ju gått förr så det lär väl gå igen.

Värre blir det för mig, kan ju dels inte sova när jag är själv.
Och sen så är ju min läckra fru lite roligare än högernäven, om det bara fanns nåt sätt så hon kunde lämna underkroppen hemma när hon åker så skulle jag va nöjd.
Eller klona henne eller nåt.
För en sak är fan sant, och det är att min fru har nog världens absolut finaste kropp.
Hon har defenitivt världens finaste rumpa.
Får väl helt enkelt se till att roa oss innan hon åker (eller vad säger du gumman??)

Nu skall jag snart skjutsa min fru för att hämta nån arbets telefon som hon skulle ha över helgen.
 Sen ska vi kanske dra ner på stan o kolla efter vantar till barnen, det börjar ju bli kallt nu.
<------  Där ser man!

Trött (som vanligt)

Sitter och väntar på att bolibompa skall ta slut så äldsta sonen kan gå och sova sen, skönt med lite lugn och ro.
Skulle inte bli förvånad om 360:n sparkas igång då. Har ju blivit lite smått besatt av GTA IV.
Så den som inte har det, spring o köp annars är ni efter =)

O frugan står just nu i köket o gör kladdkaka, så det blir väl att trycka i sen en bit av den med sen.
För övrigt så blir det väl kanske at slänga på nån film senare, är ju bara skit på tv ikväll (som vanligt)

Fan, jag vet inte varför jag ens startade denna bloggen, har aldrig nåt vettigt att skriva iaf. Och tycker egentligen att bloggandet är en vidrig kultur där var och varannan kotte skall beskriva sitt live och vädra sina (ofta) obetydliga åsikter.

Men men jag kör väl ett tag till innan jag tröttnar, jag inser förstås att detta gör mig till en förbannad hycklare igentligen.
Men det skiter jag i. Japp ni läste rätt.   Det skiter jag i!!!!

Fy fan va ball jag är!!

Nej, nu skall jag knata ner till affären o köpa lite bröd och fil så vi kan äta frukost imorgon oxå.
Sen blir det att ta en dusch, så man blir ren o fräsch.
Så kanske det blir nåt till kvällen ;)

Min fru är vackrast, sötast, snyggast o sexigast i hela världen (med det sagt så måste det bli nåt, eller hur gumman)


Min son o jag

Är dom enda som är uppe för tillfället, frugan och min yngsta son sover fortfarande.
Det kan jag lova är skapligt ovanligt att Isac sover så här dags.

Idag så skall besöket vi har haft åka hem igen, sedan skall vi göra nåt så kul som att tvätta.
Tjoho va kul det ska bli.
Blir väl inte så mycket mer än så idag, men måste så klart klämma in att spela lite 360 =)

Satans stryktips igår mitt privata gav bara 6 rätt, och det med brorsan o farsan gav 11 rätt. Men givetvis så var det ca. 200000 pers till som hade 11 rätt, så det gav ingen utdelning. Får helt enkelt vänta med att bli rik tills nästa vecka.

Vete fan vad jag ska skriva mer nu faktiskt, är fan för trött för att tänka klart. Vill bara kasta mig i sängen o sova.

Fredag

Sitter o är riktigt trött, med en jävla huvudvärk som inte går över.
O inte blir det bättre av att Isac (min yngsta son) gallskriker för att han inte för göra precis som han vill.
Har ganska nyligen kommit hem efter att ha skjutsat min fru till jobbet.
På vägen hem så satt eddie (min äldsta son) o började gnälla, sedan hosta.
För att gnälla ännu mer.
Jag frågade vad det var, men fick inget svar av honom, bara gnäll.
När vi nästan var hemma sa han att hans byxor var skitiga.
Jag parkerade och gick bak o kollade och då hade han kräkts lite över sin jacka och sina byxor, det hade även kommit lite på hans bilstol. Och givetvis så hade jag inget papper eller något som jag kunde torka med där nere.

Nu verkar han däremot må bra igen, så jag har ingen aning om han kräktes för att han hostade eller om han mådde illa.
Vem vet han kanske blev åksjuk, antar att det bara är vänta o se.
Men det blir till att försöka se så snabbt som möjligt, tanken är att jag skall till bvc med isac  13:00.
O det funkar ju inte så bra om eddie är sjuk.

Fan jag undrar när min tatuerare har tänkt att höra av sig, min senaste tatuering är ju inte riktigt klar än.
Den skall skuggas lite mer.
O så undrar jag när jag skall få besked om jag kommer att få gå den svetsutbildning jag sökt till.

Idag blir det ganska lugnt, frugan jobbar till 17, så det är bara jag o barnen tills dess. Hoppas dom inte blir alltför bråkiga.
O idag eller imorgon kommer Frugans blekinge familj upp o hälsar på.

Nä nu ska jag gå o käka lite frukost, känns att det börjar bli dags.


örnen har landat

Jaha nu finns då alltså jag här oxå.
O vem är du då, undrar ni säkert.
Jag skall stilla er nyfikenhet och ge er svaret på den fråga ni grubblat över i säkert flera sekunder nu.
Jag är Niclas.
*26 år
*Gift med Alexandra
*2 söner
*Bor i mjölby

Så nu vet ni det.
Jag återkommer med ett lite vettigare inlägg så fort jag har något lite vettigare att skriva.
Och jag lovar jag ska försöka skynda mig eftersom jag vet att ni kommer sitta klistrade vi datorskärmen och frenetiskt trycka på uppdatera.......

RSS 2.0